Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Dike Sabrina feat Bintang Fortuna - Lungamu Ninggal Kenangan 2 Chord




F G
Langit Peteng Katon Mendung
Em Am
Kowe Nggawe Aku Bingung
Dm
Arep Njalok Tulung
G C
Bingung Anggonku Nembung

F G
Aku Wes Ikhlas Berjuang
Em Am
Kowe Bilang Dada Sayang
Dm
Aku Ora Ngiro Lungomu
G C
Ninggal Kenangan

C G
Demi Ayangku
Am Em
Tak Tuliske Tembang Rindu
F C
Lewat Sepi Wengi Iki
Dm G C
Tak Titipne Roso Kangenku

C G
Ora Keroso
Am Em
Netes Iluh Banyu Moto
F C
Amergo Kowe Tego
Dm G C
Ninggal Aku Demi Wong Liyo

Am Em F C
Aku Ikhlas Aku Lilo
Dm G C
Senadyan Ati Iki Loro
Am Em F C
Aku Ikhlas Aku Lilo
Dm G C
Mugo Kowe Biso Bahagio


F G
Langit Peteng Katon Mendung
Em Am
Kowe Nggawe Aku Bingung
Dm
Arep Njalok Tulung
G C
Bingung Anggonku Nembung

F G
Aku Wes Ikhlas Berjuang
Em Am
Kowe Bilang Dada Sayang
Dm
Aku Ora Ngiro Lungomu
G C
Ninggal Kenangan

Am Em F C
Dm G C
Am Em F C
Dm G C

C G
Demi Ayangku
Am Em
Tak Tuliske Tembang Rindu
F C
Lewat Sepi Wengi Iki
Dm G
Tak Titipne Roso Kangenku

C G
Ora Keroso
Am Em
Netes Iluh Banyu Moto
F C
Amergo Kowe Tego
Dm G C
Ninggal Aku Demi Wong Liyo

Am Em F C
Aku Ikhlas Aku Lilo
Dm G C
Senadyan Ati Iki Loro
Am Em F C
Aku Ikhlas Aku Lilo
Dm G C
Mugo Kowe Biso Bahagio


F G
Langit Peteng Katon Mendung
Em Am
Kowe Nggawe Aku Bingung
Dm
Arep Njalok Tulung
G C
Bingung Anggonku Nembung

F G
Aku Wes Ikhlas Berjuang
Em Am
Kowe Bilang Dada Sayang
Dm
Aku Ora Ngiro Lungomu
G C
Ninggal Kenangan

F G
Langit Peteng Katon Mendung
Em Am
Kowe Nggawe Aku Bingung
Dm
Arep Njalok Tulung
G C
Bingung Anggonku Nembung

F G
Aku Wes Ikhlas Berjuang
Em Am
Kowe Bilang Dada Sayang
Dm G
Aku Ora Ngiro Lungomu Ninggal
C Am
Kenangan
Dm
Aku Ora Ngiro Lungomu
G C
Ninggal Kenangan


Posting Komentar untuk "Dike Sabrina feat Bintang Fortuna - Lungamu Ninggal Kenangan 2 Chord"