Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Guyonwaton feat Denny Caknan - Sanes Chord



F G Em Am
Dm G Am -G

C
opo kowe ra ngerti larane
C F -Em
naliko pas aku kelangan kowe
Dm G-G
ngancani mongso sepimu
Em Am-Am
nuruti opo karepmu
Dm
nyatane atimu dudu nggo
G Dm-Dm G
aku

C
arepo gedene roso tresnoku
C
sak jerone atiku nggo
F F-Em
sliramu
Dm G
yen udu sing dikarepke
Em Am
sanes sing dipingini
Dm G
durung sempet nduweni
C
mpun kon ngikhlaske

F
nyatane
G Em
sak singkat-singkate ceritane
A Dm
ngelalekke tetep ora gampang
G
ra koyo kowe sing
C
gampang golek liyane


C -Em-F
ngancani nanging ora
G
iso nduweni
Em
ngenteni nanging kowe
A Dm
malah ngenteni tresno liyane
G
dudu aku ternyata sing
C
mbok karepke

F
udane soyo deres ra
G
mandeg-mandeg
Em
atiku melu teles
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
C
luwih mulyo

Am Em F -C C-G
Am Em F G

F
nyatane
G
sak singkat-singkate
Em
ceritane
A
houwo ngelalekke tetep ora
Dm
gampang
G
ra koyo kowe sing
C
gampang golek liyane


C -Em-F
ngancani nanging
G
ora iso nduweni
Em
ngenteni nanging kowe
A Dm
malah ngenteni tresno liyane
G
dudu aku ternyata sing
C
mbok karepke
uwoo oooo

F
udane soyo deres ra
G
mandeg-mandeg
Em
atiku melu teles
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
C
luwih mulyo
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
C
luwih mulyo

C F Em -G C


Posting Komentar untuk "Guyonwaton feat Denny Caknan - Sanes Chord"