Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Syahiba Saufa - Lemah Teles Chord

Syahiba Saufa - Lemah Teles Chord


C Bm Am A
Dm A Dm Fm -G

C G Am
Jujur ati iki loro
F G C
durung iso nompo kenyataan
E A
tanduran sing wes tak sirami
Dm
nanging dadi awu ireng
G
diobong karo kahanan

C G Am
Mbiyen janji bareng bareng
F G C
ngerasakke susah lan seneng
E Am
saiki kowe medotke angen angen
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan


C G
Kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
Yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C
Gusti sing bakal bales

C G Am Em
F Em Dm Fm
F Em Am
Dm G

C G Am
Jujur ati iki loro
F G C
durung iso nompo kenyataan
E A
tanduran sing wes tak sirami
Dm
nanging dadi awu ireng
G
diobong karo kahanan

C G Am
Mbiyen janji bareng bareng
F G C
ngerasakke susah lan seneng
E Am
saiki kowe medotke angen angen
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan


C G
Kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
Yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C
Gusti sing bakal bales

C G
Kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
Yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomongo ojo terus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C F C
Gusti sing bakal bales

via kuncichord-gitar

Posting Komentar untuk "Syahiba Saufa - Lemah Teles Chord"