Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ngatmombilung - Pingal Chord

Ngatmombilung - Pingal Chord


C D Bm E
Am D G

G
piye sing njelaske
C
karo wong tuo
D G
wis nglakoni tekan semene
D E Am
nek akhire bakal bubar pisahan
D G
kowe kegudo tresno karo wong liyo

G C
ngelali kowe sing tau omong dewe
D G
nglakoni tresno tekan tuo
D E Am
ora ngeliyo mung aku ning atimu
D G
nanging saiki atimu ono wong liyo

C D
ibarat esuk mendung
Bm E Am
awan aku kudanan
D
sore mbok larani
G
mbengi tak tangisi


C
mung iso mbayangke
D
kabeh kenangan
Bm
kowe tak boncengke
E
turut dalan kekepan kudanan
Am D
saiki nyatane kowe malah milih
G G7
dikekep wong liyo

C D
opo kowe ra kroso abot'e atiku
Bm
kudu kelangan
E
wong sing paling tak tresnani
Am D
ra jenak dolan ra doyan mangan
G
nek ra mbok dulang

C D Em
C D G

C D
ibarat esuk mendung
Bm E Am
awan aku kudanan
D
sore mbok larani
G G7
mbengi tak tangisi


C D
mung iso mbayangke kabeh kenangan
Bm
kowe tak boncengke
E
turut dalan kekepan kudanan
Am D
saiki nyatane kowe malah milih
G G7
dikekep wong liyo

C D
opo kowe ra kroso abot'e atiku
Bm
kudu kelangan
E
wong sing paling tak tresnani
Am D
ra jenak dolan ra doyan mangan
C Cm G
nek ora mbok dulang
Am D
ra jenak dolan ra doyan mangan
C Cm G
nek ora mbok dulang

via kuncichord-gitar

Posting Komentar untuk "Ngatmombilung - Pingal Chord"