Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

GuyonWaton - Kok Iso Yo Chord

GuyonWaton - Kok Iso Yo Chord


C D G
C D G

G C
kok iso yo kok tegel yo
Am D
opo salahku neng ndi luputku
Bm B Em Am
wong seng ra sepiro koyo aku iki
D
masalah asmoro mung
G D
kebagian loro

G C
ditinggal lungo alesan ra ceto
Am D
mergo ngaboti tresno anyarmu seng liyo
Bm B Em
Gusti tulung paringono
Am D
ati sing kuat kanggo ngadepi
G
asmoro ugal-ugalan

C D D-C
tibo wayah mongso udan teko
Bm Em
howo adem featuringan loro
Am D
durung siap nompo kenyataan
G
kowe disanding wong liyo


C D
durung nganti garing lorone atiku
Bm E
uwes mbok tambahi kenyataan
Am D
kon ngadepi sliramu saiki
G
disanding wong liyo

C
tau nekat ku mencintaimu
Bm
nanging kowe
E
malah milih ngeboti
Am
tresno liyane
D G
ternyata aku dudu siji-sijine

G C
kok iso yo kok tegel yo
Am D
wong koyo aku masalah asmoro
G
mung kebagian loro

C D Bm Em Em-D
C D G

C D
tibo wayah mongso udan teko
Bm Em
howo adem featuringan loro
Am Cm
durung siap nompo kenyataan
D G
kowe disanding wong liyo


C D
durung nganti garing lorone atiku
Bm E
uwes mbok tambahi kenyataan
Am D
kon ngadepi sliramu saiki
G
disanding wong liyo

C
tau nekat ku mencintaimu
Bm
nanging kowe
E
malah milih ngeboti
Am
tresno liyane
D G
ternyata aku dudu siji-sijine
-G
(kok iso yo )

via kuncichord-gitar

Posting Komentar untuk "GuyonWaton - Kok Iso Yo Chord"