Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cak Diqin feat Dini Aditama - Sido Rondo Chord

Cak Diqin feat Dini Aditama - Sido Rondo Chord


Am Dm Am
Am F E
Dm E
Am E

Am Dm Am
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
Am
Golek Bojo sing Tresno
F E
Welas Sejati
Dm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
E
Ora wurung saikine
Am E
dadi Rondho

Am
Nanging Piye kabeh
Dm Am
iki wis kebacut
Am
ibarat Bubur ra Bakal
F E
dadi Sego
Dm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
E
Ngerti Ngono lamaranmu
Am
Sing tak Tompo



Dm Am
Dm Am



Am G Am
Kabeh iki ora perlu Digetuni
Dm Am
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
E
Kowe lan Aku Mugo dadi jodone
E
Ra keno prawane tak
Am E
enteni Randane

Am
Ora nyono sampeyan
Dm Am
Sabar Ngenteni
Am
Ing nyatane Tresnamu
F E
Tulus lan Suci
Dm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
E
Andum Tresno Bebojoan
Am
Selawase

Am Dm Am
Am F E
Dm E
Am E



Am Dm Am
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
Am
Golek Bojo sing Tresno
F E
Welas Sejati
Dm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
E
Ora wurung saikine
Am E
dadi Rondho

Am
Nanging Piye kabeh
Dm Am
iki wis kebacut
Am
ibarat Bubur ra Bakal
F E
dadi Sego
Dm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
E
Ngerti Ngono lamaranmu
Am
Sing tak Tompo



Dm Am
Dm Am



Am G Am
Kabeh iki ora perlu Digetuni
Dm Am
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
E
Kowe lan Aku Mugo dadi jodone
E
Ra keno prawane tak
Am E
enteni Randane

Am
Ora nyono sampeyan
Dm Am
Sabar Ngenteni
Am
Ing nyatane Tresnamu
F E
Tulus lan Suci
Dm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
E
Andum Tresno Bebojoan
Am
Selawase

Am Dm Am
Am F E
Dm E
Am E


via kuncichord-gitar

Posting Komentar untuk "Cak Diqin feat Dini Aditama - Sido Rondo Chord"